De werkwijze van de DutchAdminfactory

dit administratiebedrijf gaat zeer innovatief te werkOm administratieve processen te verbeteren biedt de DutchAdminfactory oplossingen. Dat doet het door middel van het aanbieden van software pakketten. Maar wat is de werkwijze van de DutchAdminfactory nou precies? In deze blog probeer ik dat over te brengen op u.

Het overnemen van processen

In feite is het zo dat de DutchAdminfactory processen rond administratie gedeeltelijk of helemaal overneemt. U bepaalt natuurlijk welke processen overgenomen kunnen worden door de DutchAdminfactory en vervolgens gaan zij aan de slag. Daarvoor hebben zij speciale software, die het makkelijker maakt om administratieve activiteiten uit te voeren.

Partnership met Datamatics

Daarnaast houdt het bedrijf er een partnership op na met Datamatics. Deze samenwerking stelt het bedrijf in staat om gebruik te maken van allerlei outsource mogelijkheden en het gebruik van smart tools. Door gebruik te maken van deze slimme software programma’s, verlopen administratieve processen uiteindelijk efficiënter en eenvoudiger.

Gemakkelijk te integreren

Het is niet zo dat u al uw bestaande software in de prullenbak kunt gooien als u de DutchAdminfactory in de arm neemt. Met de software mogelijkheden via Datamatics is integreren namelijk gemakkelijk. Aanwezige ERP- of financiële systemen in een bepaald bedrijf kunnen dus samengevoegd worden met Datamatics. Zo ontstaat een veelomvattender administratief systeem.

Outsourcing van administratieve processen

Ik kan me goed voorstellen dat u niet 1, 2, 3 al uw administratieve processen uit handen geeft. U geeft daarmee namelijk wel wat bloot, want de partij die u benadert, weet direct hoe de hazen lopen binnen uw bedrijf. Bij de DutchAdminfactory hoeft u echter niet bang te zijn. Ook ik heb dit bedrijf ingehuurd om de administratieve rompslomp in mijn organisatie op zich te nemen en dat is me ontzettend goed bevallen. U hoeft niet bang te zijn dat de gegevens van uw bedrijf, vertrouwelijk en niet openbaar, belanden in handen van derden. Daar is de DutchAdminfactory professioneel genoeg voor.

Besparingen

U kunt er dus voor kiezen om administratieve processen geheel over te laten nemen door het bedrijf DutchAdminfactory, dat er met http://www.dutchadminfactory.nl/ een mooie website op na houdt. Maar ook kunt u kiezen voor een gedeeltelijke overname van de administratie. Dit laatste heb ik gedaan, omdat ik de betalingen die ik richting mijn personeel doe het liefst zoveel mogelijk via mijn eigen handen zie gaan. Enfin, of u er nu voor kiest om uw administratie geheel of gedeeltelijk te laten uitvoeren door het bedrijf: in beide gevallen levert het u substantiële besparingen op. Daarnaast is procesverbetering een andere pijler van de DutchAdminfactory en ik kan u zeggen dat dit ook zeker gebeurt als u bepaalde administratieve taken laat overnemen door dit bedrijf.

Optimaliseren van inkoop- en crediteurenproces

Een onderdeel van het administratieve gedeelte is natuurlijk de inkoopzijde. Ook hier gaat de DutchAdminfactory goed mee om. De systemen die u al heeft staan op het gebied van inkoop- crediteurenproces kunnen gewoon blijven bestaan en het bedrijf zorgt er voor dat er een overkoepelend systeem komt waar binnen alles functioneert. Wilt u meer informatie inwinnen over de DutchAdminfactory of wilt u contact leggen met dit bedrijf? Ga dan naar http://www.dutchadminfactory.nl/ en zie wat het bedrijf nog meer voor u kan betekenen.