Aangesloten verzekeraars bij Fysiotherapie Claessens en Van de Rijt

fysiotherapie nodig? je kunt hier terechtEerder deze week schreef ik een positief stuk over de praktijk van de fysiotherapeuten Claessens en Van de Rijt. Nu is Fysiotherapie Claessens en Van de Rijt een ware specialist, maar het is aan te raden om vooraf eens een kijkje te nemen op de website van deze therapeuten. Hier ziet u namelijk welke verzekeraars zijn aangesloten bij deze praktijk.

De aangesloten verzekeraars

Op de website van Fysiotherapie Claessens en Van de Rijt, die er overigens erg strak uitziet, vindt u het menu met daarin de aangesloten verzekeraars. Overigens noemt Fysiotherapie Claessens en Van de Rijt de verzekeraars ‘gecontracteerde verzekeraars’. Over het vorige jaar (in 2013 dus) waren deze verzekeraars CZ, VGZ, IZZ, Univé, Trias, IZA, Achmea, Agis, Delta Lloyd, Ohra, OZ, Ander Zorg en Menzis.

Nog meer verzekeraars

Maar na het opnoemen van het rijtje vertelt de website ons: ‘en alle andere zorgverzekeraars’. In hoeverre moeten we deze uitspraak in twijfel trekken? Als mijn zorgverzekeraar er niet tussenstaat, moet ik dan contact opnemen met de praktijk of met mijn zorgverzekering?

Uitzoeken en afspraak maken

Het is het beste om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. U bent hun klant en zij zullen u adviseren waar u het beste heen kunt voor een behandeling bij een fysiotherapeut. Hoogstwaarschijnlijk is uw zorgverzekeraar aangesloten bij de praktijk van Claessens en Van de Rijt, maar het is altijd raadzaam om dit even te checken. Wanneer uw zorgverzekeraar namelijk niet gecontracteerd is bij de praktijk, draait u zelf op voor de kosten die u maakt bij de praktijk. Zoals ik al zei: de kans dat uw verzekeraar geen contract heeft met de praktijk van Claessens en Van de Rijt is klein. Zoek het voor de zekerheid even uit en maak dan een afspraak.

Met alles kunt u er terecht

Want Fysiotherapie Claessens en Van de Rijt is een ware specialist. Met klachten aan uw gewrichten, knie, polsen, heup, schouder of enkel, kunt u terecht bij de praktijk. Ook rugklachten worden goed onder handen genomen door de therapeuten. Op de website onderscheiden Claessens en Van de Rijt de cervicale wervelkolom en de lumbale wervelkolom.